L’equip d’EUSS Motorsport participa a la 3a edició de l’Automotive Talent Show

El divendres 27 d’octubre, l’equip d’EUSS Motorsport va assistir a la tercera edició de l’Automotive Talent Show, un esdeveniment que té com objectiu servir de punt de trobada entre el talent jove i la indústria de l’automoció de Catalunya.

L’equip va presentar en el seu estand diverses peces del futur monoplaça l’EM-04, amb el propòsit de fer conèixer el seu projecte i poder rebre feedback per part de professionals del sector.

Durant l’esdeveniment, van tenir l’oportunitat d’entaular converses amb representants de diverses empreses, cosa que els hi va permetre adquirir un coneixement més profund tant de les empreses on treballen com de les perspectives d’inserció laboral al sector automotriu.

A més, van poder parlar amb membres d’altres equips de Formula Student sobre els desafiaments d’aquesta nova temporada.