L’EUSS organitza un Open Day per presentar la segona edició del seu Programa de Desenvolupament Executiu (PDE)

  • S’exposarà i debatrà en grup un cas pràctic com a business case, la metodologia de treball que es fa servir durant el programa.
  • El PDE és un programa accelerador de carreres professionals totalment pràctic adreçat a perfils amb un mínim de 3 anys d’experiència.

L’Escola Universitària Salesiana de Sarrià (EUSS) organitza un Open Day el pròxim 14 de novembre per presentar la segona edició del seu Programa de Desenvolupament Executiu (PDE). A la trobada es podrà experimentar de primera mà la metodologia i l’essència del programa, que està dissenyat com un accelerador de carreres, per a perfils amb un mínim de 3 anys d’experiència, amb l’objectiu de dirigir o emprendre professionalment.

Aquest novembre, l’EUSS acaba de posar punt final a la primera edició del seu Programa de Desenvolupament Executiu (PDE), que ha comptat amb un gran èxit de participació. L’objectiu del PDE és dotar als professionals de les capacitats i eines necessàries per a prendre decisions amb una visió global i estratègica des del punt de vista de la direcció general i des de la perspectiva de les diferents àrees directives de tota organització. En total l’oferta del programa es de màxim 20 places. Precisament, s’accepta un volum limitat de participants perquè un dels punts forts és l’acompanyament individual en el procés de gestió de la carrera professional.

Tots els estudiants tenen un coach que els hi fa de guia i els ajuda a treure el màxim profit del programa i de la situació professional específica en la que es troben”, explica Jesús Rico, director del PDE de l’EUSS, “aquest aspecte s’ha valorat molt positivament en aquesta primera edició, perquè precisament es tracta de persones que busquen rellançar la seva carrera amb unes metes molt clares”.

A l’Open Day del pròxim dimarts 14 de novembre a les 19h es debatrà i resoldrà un cas pràctic en grup, a través del qual s’ensenyarà a gestionar les palanques clau de l’empresa i a millorar el procés de presa de decisions per assolir qualsevol repte. De fet, aquesta és la metodologia formativa del PDE de l’EUSS: l’aplicació pràctica a través de business cases, que plantejaran diverses situacions reals de negoci. Seguint la filosofia Engineering by doing de l’escola universitària, l’objectiu és aprendre conceptes fonamentals de la direcció aplicant els coneixements adquirits a l’aula d’una manera pràctica.

Per assistir a l’Open Day del 14 de novembre, cal inscriure’s a través de la pàgina web pde.euss.cat. La durada del PDE és de 5 mesos i s’impartirà a temps parcial, els dimecres i divendres de 17:30h a 21:30h de manera presencial, a partir del març del 2024. Hi ha previsió d’un segon Open Day el 25 de gener.