L’Àrea Universitat-Empresa i Innovació Docent celebra la 19a Jornada Pre-Ocupa’t

L’Àrea Universitat-Empresa i Innovació Docent va organitzar dimecres 15  de novembre de 2023 la 19a Jornada Pre-Ocupa’t, la jornada de l’ocupació de l’EUSS.

En aquesta edició ens van acompanyar quatre empreses  amb anys de col·laboració amb l’EUSS: CT Ingenieros, Ficosa, Technip Energies Iberia, S.A.U. i  SEAT, S.A.

Xavier Vera, Business Unit Manager i Nuria Alonso, Recruiter de CT Ingenieros, van presentar la companyia, indicant els diferents sectors en els que treballen, aportant solucions innovadores i tecnològiques per fer més efectius i competitius als seus clients, sent l’aeroespacial on més presència tenen. 

Laura Sánchez, HR Technician de Ficosa empresa automotriu TIER 1 que subministra als principals fabricants originals (OEM) amb una base de clients diversificada i present en 17 països, va detallar els punts que defineixen la seva organització i per tant les persones qui hi treballen i també les diferents àrees que requereixen perfils d’enginyeria com R&D, operacions,  producció, compres i vendes juntament amb el que  ofereixen dins els seus programes de pràctiques. 

Óscar Gazquez, Alumni de l’EUSS i Senior Lead Instrumentació de Technip Energies Iberia, S.A.U., empresa líder en Enginyeria i Tecnologia per a la transició energètica amb més de 1.200 treballadors a les seves instal·lacions de Cornellà de Llobregat, 720 dels quals dins l’àrea d’Enginyeria, va apuntar diferents projectes que estan desenvolupant i les subàrees en les que es pot treballar en el seu departament: Instrumentació de camp i analitzadors, instal·lació, sistemes de control i telecomunicacions i seguretat funcional.

Raquel Baña, Coordinadora de Selecció, Formació i Desenvolupament de RRHH de Technip Energies Iberia, S.A.U. va explicar què ofereix l’empresa per al desenvolupament professional dels seus treballadors/es: pla de carrera personalitzat, mobilitat entre departaments, possibilitat de treballar en altres oficines del grup Technip, cursos de formació externa i interna, teletreball flexible i beneficis socials.  

Jaime Trueba, Manager Industries Engineering de SEAT, S.A. l’únic fabricant en procés complet de vehicles a Espanya fent el seu disseny, recerca i desenvolupament, producció i venda, va presentar la planta de producció de Martorell, la més gran d’Europa, i el seu funcionament amb tres línies.

Mario Ortega, Talent Lead Human Resources de SEAT, S.A. va centrar la presentació en l’equip humà de l’empresa on hi ha més de 65 nacionalitats, en els seus programes de carrera i  en els programes de pràctiques que ofereixen per incorporar nous talents amb perfil d’Enginyeria com el Kickstart program i la manera d’accedir-hi.

Més imatges de la 19a Jornada Pre-Ocupa’t