Nova CAEUSS pel curs 2023-2024

La Comissió d’Alumnes (CAEUSS) pel curs 2023-2024 arran dels resultats obtinguts a les passades eleccions celebrades el dimecres 25 d’octubre de 2023 són: Joan M. V., Roger C. S. i Natalia J. M.

Han adreçat un missatge a tot l’alumnat

Hola alumn@s de l’EUSS, estem orgullosos de comunicar-vos que durant aquest curs 23-24 serem la vostra comissió d’alumnes. Nosaltres som el Joan, el Roger i la Natalia i estem aquí per vosaltres, així que qualsevol cosa que necessiteu ja sigui un suggeriment, una queixa, informació, etc ens la podeu comunicar sense cap mena de problema a caeuss@euss.cat. Estem aquí per vosaltres així que esperem que tots junts gaudim del curs que ens ve per davant.

La CAEUSS es va constituir el dimecres 14 de novembre, amb la Natàlia, com a presidenta; en Joan, com a tresorer i en Roger, que en serà el secretari.