Representants de l’EUSS participen en les jornades de Formació en Espiritualitat Salesiana a Godelleta

La setmana del 15 al 19 de gener, va tenir lloc a Godelleta, València, la primera part de la Formació en Espiritualitat Salesiana (FES). Sílvia Nacenta, cap del Servei d’orientació i inserció profesional, i Marta Jové, cap del Servei de Promoció i Comunicació, hi van participar en representació de l’EUSS.

L’objectiu d’aquesta formació era reforçar la identitat vocacional salesiana, profunditzar en el coneixement de Don Bosco, el seu estil educatiu i el seu sistema preventiu, comprendre el món juvenil actual a la llum de l’experiència pedagògica de Don Bosco i conèixer la proposta pastoral salesiana en el context actual i la congregació salesiana al món.

Aquestes jornades ofereixen l’oportunitat de compartir vivències de diferents professionals de les diferents obres salesianes. Formadors/es, professors/es educadors/es, personal no docent al costat dels coordinadors salesians, van aprofundir en la relació entre educació i evangelització. Les dinàmiques individuals i els treballs en grup, i les diferents xerrades impartides per salesians, van permetre conèixer altres realitats salesianes, així com reflexionar sobre la pròpia realitat i establir sinergies entre les persones participants.

La segona part de la formació tindrà lloc a Torí el proper mes de juny.