Jornada de formació conjunta amb la resta de centres salesians sarrianencs

El dimecres 24 de gener es va desenvolupar la sessió de formació conjunta del personal de Salesians Sarrià, Salesianes Santa Dorotea i l’EUSS, reprenent una activitat de germanor després de l’aturada per la pandèmia i post-pandèmia dels cursos anteriors. Va obrir la jornada en Xavier Brines, sdb, i director titular de Salesians Sarrià.

La formació va consistir en una xerrada impartida per en Jordi Lleixà, sdb, delegat de Pastoral Juvenil, titulada “El primer anunci a les nostres escoles”, amb un auditori de Salesians Sarrià ple de personal dels tres centres educatius i formatius. Per contextualitzar el seu discurs, primer va fer una aproximació a la realitat del jovent d’avui, per poder posteriorment explicar la necessitat de fer un procés d’escolta i descobrir aquelles mancances dels joves, per poder ser propers i poder generar espais de confiança transmetent-ne un esperit d’acollida i d’acompanyament amb perspectiva cristiana.

Posteriorment es va fer un àpat compartit a les instal·lacions dels Salesians Sarrià per poder establir xarxes entre les institucions participants i els seus personals.