Nova edició Portes Obertes UAB amb participació EUSS

La Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) va obrir les portes al futur alumnat els dies 7 i 8 en el campus i el divendres 9 de febrer en format virtual. L’Escola Universitària Salesiana de Sarrià, com a centre adscrit a la UAB, hi va participar, oferint sessions informatives on s’explicava l’oferta de graus en enginyeries industrials del centre, el mètode educatiu Engineering by Doing, les vies d’accés, el programa de beques, etc.

Com en edicions anteriors, les xerrades van anar a càrrec de docents de l’EUSS així com explicacions més vivencials dels estudiants que també van participar. Cal destacar que també l’EUSS MotorSport es fa present amb membres del seu equip actual. Un total d’unes 300 persones, principalment estudiants de batxillerat, es van interessar en el ventall d’enginyeries industrials de l’EUSS.