Presentació del programa de pràctiques d’Audi

L’empresa Audi Tooling Barcelona S.L., filial d’Audi AG i membre del Grup Volkswagen, va visitar l’EUSS el dimecres 10 d’abril per explicar els seus programes de pràctiques adreçats a estudiants de Graus en Enginyeria que a partir de setembre de 2024 cursaran l’últim curs dels seus estudis.

La xerrada, que es va desenvolupar a l’Auditori, va començar amb l’explicació de l’empresa, del sector de l’automoció, dedicada al disseny i fabricació de mitjans de producció (matriceria i línies de soldadura).

Jose Manuel Rodríguez Sosa, Director de Producció, Xavier Garcia Montolio, Enginyer de Mecanitzat i Paula Martí Serrano, Enginyeria de simulació i robòtica van explicar les àrees en les que estan implicats i on hi ha vacants per realitzar pràctiques.

Nuria Rico Alcober i Ana Blanch Carrasco de Formació, Selecció i Desenvolupament de l’empresa van introduir el programa de pràctiques. El procés de selecció comença ara a l’abril amb la difusió d’ofertes. La primera criba de C.V.’s es realitza durant el mateix mes i al maig/juny es concertaran les entrevistes personals per seleccionar l’alumnat que començarà les pràctiques a l’octubre de 2024.

Audi Tooling Barcelona, S.L. dóna molta importància a la formació de l’alumnat que s’hi incorpora. Al setembre, abans de l’inici de les pràctiques, donen formació en diferents aspectes que són d’ajuda pel desenvolupament posterior de les tasques encomanades.

Actualment ja es troben en difusió tres de les seves ofertes de pràctiques i l’empresa va confirmar que durant els propers dies aniran introduint-ne més.

El Servei d’Orientació i Inserció Professional de l’EUSS gestiona la difusió de les ofertes que es poden consultar a la pàgina web de la Borsa de Treball.