Sessió de presentació del proper Pla Estratègic i el seu procés d’elaboració

El dimecres 3 d’abril es va fer la presentació del procés d’elaboració del proper Pla Estratègic de l’EUSS, coliderat per l’Ignasi Florensa, director del centre, i el Roberto Arjones, professor del departament d’Organització Industrial i expert en disseny de plans estratègics. En aquest #KickOff per a l’elaboració del nou Pla Estratègic estaven convocats els membres de l’equip directiu, els caps de departament i els caps de servei.

La trobada tenia dues parts, d’una banda donar a conèixer la metodologia que es farà servir i per altra indicar quin seria el pla d’aplicació i les seves fases. En Roberto Arjones va explicar el mètode del Business Modelling, com a model per a la presa de decisions com a eina per a la construcció del pla estratègic, per poder desenvolupar l’encàrrec que ha rebut; i també va descriure quines serien les fases per a la seva posada en marxa, que inclou des d’alineacions entre Objectius i Estratègia, i Estratègia i Tàctica, com l’Arquitectura del model, per arribar finalment a la seva Implementació i el seu seguiment.