Carles Rubio és ordenat nou diaca a l’arxidiòcesi de Barcelona

L’Església de Barcelona compta des d’aquest dissabte, 25 de maig, amb tres nous diaques: Rafael Cervera, Manuel Garrido i Carles Rubio. La celebració va tenir lloc aquest dissabte a la Catedral de Barcelona, amb l’arquebisbe, Card. Joan Josep Omella que va presidir.

«Nosaltres estem convocats i reunits per l’amor de Déu, que s’ha fet servidor nostre per ensenyar-nos que l’amor és el servei, i no desitja cap altra cosa que mostrar-nos aquest amor». La missió és única! Servir amb amor aquesta és la tasca de tots els cristians». Així, ho va dir el cardenal Omella.

Manuel Garrido i Carles Rubio comparteixen vincles amb la família salesiana. Carles Rubio forma part dels cooperadors salesians, va ser director de l’EUSS i actualment, col·labora pastoralment amb l’entitat i amb comunitats i grups de l’arxidiòcesi de Barcelona, mentre que Manuel Garrido està integrat en la comunitat de la parròquia de Maria Auxiliadora de Mataró.