L’EUSS rep la visita de professors d’universitats de Polònia, Turquia, Itàlia i Eslovàquia

Aprofitant l’aturada de classes en molts països de la Unió Europea, el final de juny i inicis de juliol han estat mesos molt actius pel que fa a visites a l’Escola Universitària Salesiana de Sarrià (EUSS). Professionals de Polònia, Turquia, Itàlia o Eslovàquia han conegut la realitat de la nostra universitat i han reforçat els vincles amb l’escola.

Durant la setmana de l’1 al 5 de juliol, tres membres diferents d’universitat partner han visitat l’escola. D’una banda, el professor de management Ozay Ozaydin de Dogus University, a Turquia, ha conegut les instal·lacions de la universitat i s’ha trobat amb el professor de l’EUSS Keivan Amirbagheri per tal d’establir una possible línia de col·laboració de recerca entre ambdós.

D’altra banda, les coordinadores de RRII de Università degli Studi di Napoli Federico II, de Nàpols, i Zilinská Univerzita V Ziline de Zilina, a Eslovàquia, Paola MurattoSilvia Pirníková, també han estat de visita a l’EUSS. Amb elles, el professor de l’EUSS Jordi Cruz ha parlat de com incentivar la visita de professors per a fer docències a les respectives universitats.

Abans d’aquestes visites, l’última setmana de juny, l’EUSS va rebre la visita de Ewelina Tomaszewska, professora de màrqueting a la Politechnika Bialostoka, de Polònia. Tomaszewska va poder visitar l’escola i va parlar amb Cruz sobre possibles maneres d’augmentar el nivell de col·laboració entre institucions.