Primer “Dimecres de la Ciència” i reunió del Grup de Recerca del curs 2022-2023

El passat dimecres dia 5 d’octubre es va celebrar el primer “Dimecres de la Ciència” del curs 2022-2023 organitzat des del Departament de Recerca i dedicat a l’Àrea de Química.

Els professors Dr. Miquel Àngel Amer i Dr. Jordi Cruz van explicar la visita que van realitzar aquest darrer estiu a l’Equador, en participar a la reunió del CYTED “Red para acelerar la transición de PYMES a industria 4.0 con tecnología de bajo costo (REDTPI4.0)”. Aquesta xarxa Iberoamericana, liderada per en Dr. Carlos Brand (Don Bosco, el Salvador) integra 13 universitats, 1 centre de recerca, 2 empreses i 7 països. El darrer mes de juliol, l’EUSS es va afegir com a entitat participant.

En el marc d’aquest projecte, en Dr. Miquel Àngel Amer va fer contactes per col·laborar en una línia de recerca dedicada a l’estudi de “Sistemes de monitorització de variables climàtiques i de nutrició per millorar el cicle productiu de les roses”, i el Dr. Jordi Cruz té previst col·laborar en una línia de recerca dedicada a la “Transformació digital i sociocultural de les PYMES a través de processos d’apropiació i innovació tecnològica en el sector agrícola”.

En acabar la formació, va tenir lloc la primera reunió del Grup de Recerca del curs. Entre d’altres, es van explicar els Objectius de Recerca, en el marc del pla Estratègic triennal del centre.