Dos antics alumnes EUSS són notícia en un “Infobarris”

Els enginyers Xavier Olivé i Victor Delgado, antics alumnes de l’EUSS, actualment desenvolupen la seva tasca professional a l’empresa barcelonina Natural Machines que ha creat una impressora 3D d’aplicació alimentària. La seva arribada a l’empresa va ser fruit d’unes pràctiques on van fer els seus projectes finals de carrera que van ser el primer prototip de l’actual màquina.

20150401_BTV-InfoBarris_NaturalMachines

Aquesta notícia, emesa pel canal “Infobarris” de BTV, ha estat possible després de que el Sr. Emilio Sepúlveda fos un dels participants del darrer Networking Breakfast del Districte de Coneixement de Sarrià – Sant Gervasi, fet a l’EUSS i que girava al voltant de la tecnologia emergent de les impressions 3D.

Anteriorment Natural Machines havia participat en una trobada anual que fem entre emprenedors i alumnes de l’EUSS. Aquesta activitat anomenada “Cultura Emprenedora” està adreçada a apropar el món de l’emprenedoria als nostres alumnes, i que enguany ha arribat a la seva 10a edició.