Un alumne de l’EUSS guardonat amb un premi acadèmic AECOC 2015

Miquel Nadal, alumne del grau d’Enginyeria en Organització Industrial de l’EUSS, ha estat guardonat amb un Premi Extraordinari Carrefour, durant l’entrega dels Premis Acadèmics AECOC 2015 que va es va desenvolupar el passat 17 de novembre a Madrid. El treball de final de grau presentat porta per títol “Distribución minorista de productos Envasados y productos a granel”.

_JLR4988

En Miquel Nadal és el primer per l’esquerra

L’àrea temàtica en què ell va presentar el projecte és la de “Supply Chain”, una categoria en la que es busca l’objectiu d’impulsar una cadena de valor més eficient i sostenible. Les empreses Carrefour i Nestlé s’han sumat enguany a aquests premis, i ofereixen als premiats un contracte laboral i pràctiques  respectivament dins d’aquestes companyies. L’estudiant de l’EUSS, Miquel Nadal, podrà beneficiar-se d’aquest premi i estarà vinculat a l’empresa Carrefour durant 1 any.

L’àrea temàtica de “Comercialització Marketing” també va comptar amb la presència de l’EUSS, ja que l’estudiant de grau Clàudia Pedrerol va realitzar la presentació de la candidatura del seu treball dins d’aquesta disciplina.