SEAT renova la Certificació Top Employer España per a 2016

El passat dia 10 de febrer SEAT va rebre la certificació Top Employers España 2016 per segon any consecutiu. Confirma així, què és una de les millors empreses del país per a treballar. D’aquesta manera la companyia segueix sent el primer i únic fabricant d’automòbils que té aquest certificat a España.

SEAT ha aconseguit l’acreditació després de superar una exhaustiva anàlisi de Top Employers Institute, una organització que des de l’any 1991 certifica de manera global les excel·lents condicions que les empreses creen per als seus treballadors.

Us posem l’enllaç a la seva notícia

494x328+-+FotoTOP-EMPLOYER2016HiRes

Xarxes socials de Recursos Humans de SEAT:

Des de l’EUSS volem felicitar a SEAT pel seu merescut reconeixement i volem afegir que en els últims sis anys, l’EUSS ha establert 115 convenis de cooperació educativa amb SEAT, segons dades del nostre Servei d’Ocupació i Inserció Professional (SOIP).