Formació del professorat i personal de l’EUSS

Ahir dimecres dia 8 de juny va tenir lloc una sessió formativa pel personal de l’EUSS  amb el títol: Gestió emocional en l’atenció directa a l’usuari, a càrrec del ponent Xavier Julià i Camps.P1130608

Amb un objectiu clar, arribar a conèixer les eines per gestionar les emocions des d’una doble perspectiva, les emocions pròpies i les dels altres, però mitjançant unes eines concretes, que ajudin a afrontar les situacions tenses o de conflicte amb l’usuari a la feina i també en l’àmbit social.P1130658

Continguts com la intel·ligència emocional, com treballar l’empatia, les habilitats socials com és l’assertivitat, etc. L’autocontrol: l’estrès i la renovació de l’energia. Una aportació d’eines d’autoconeixement que ajuden a interactuar entre les persones i a saber detectar els punts positius i negatius.