“Summer Camp” d’AECOC

El dia 12 de juliol es va celebrar a Madrid la primera edició de la Summer Camp, d’AECOC amb un objectiu clar per part de les empreses del sector; millorar la capacitació i la captació de joves universitaris, així com impulsar llocs de treball entre els joves. Van participar uns 100 joves de 34 universitats de tota Espanya entre les quals alumnes de l’EUSS, en Joan Costa i Josep Lluís Abrines, de 4t del grau d’Organització Industrial que en aquest mes de juliol defensaran els seus TFG respectivament.
51040ce2-d1c7-4952-aade-a1bfb9d5f03a

Els alumnes de l’EUSS van poder gaudir d’una experiència única i molt enriquidora. Van assistir a ponències de personalitats molt importants del sector com els dels exdirectors d’Eroski i Kraft. També van participar en una xerrada sobre creativitat i invenció, de Pep Torres (fundador del Museu d’Invents de Barcelona).IMG_20160714_133735

Van fer tallers com el del repte per equips d’entre 6 i 7 persones amb un cas pràctic que havíen de resoldre i després presentar a la resta de grups. Finalment van tenir una entrevista personal amb un consultor de Page Personnel, que analitzava els perfils dels currículums i els assessorava per poder millorar-los. Va ser en general tota una experiència!