Estada de Recerca a l’EUSS d’una investigadora de Pàdua (Itàlia)

Durant els dies 26 al 30 de setembre, l’EUSS va rebre la visita de Ludovica Ferrari, estudiant de Màster a la Universitat de Física de la Universitat de Pàdua (Itàlia), per treballar conjuntament amb la professora Elena Bartolomé en la Recerca dels Imants Moleculars.

p1140410

Elena Bartolomé (EUSS) i Ludovica Ferrari (Università de Padua) treballant a l’Espai de Recerca de l’EUSS.

Les dues investigadores han participat recentment en un experiment de Sincrotró a ALBA per tal d’estudiar les propietats magnètiques de les molècules {Cr10} en forma d’anell, evaporades sobre superfícies metàl·liques. Les estades de Recerca internacionals i la discussió científica són part molt important en la formació dels investigadors novells.02b_estada-recerca_ludovica-ferrari_sep2016