Seminaris de l’assignatura de Pràctiques Professionals

Dins l’assignatura de Pràctiques Professsionals, el 26 d’octubre i el 2 de novembre es van realitzar dos seminaris: “Com afrontar amb èxit l’entrevista de treball” i  “Inicia la teva recerca de feina”.img_20161102_151003

“Inicia la teva recerca de feina” va anar a càrrec d’Enginyers Barcelona. Al principi de l’activitat, la Judit Obón, de l’Àrea Empresa del Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona va donar a conèixer els diferents serveis que pot oferir el Col·legi als estudiants d’Enginyeria.img_20161102_151040

L’Anna Rosell va explicar com, a l’hora de començar a buscar una feina, s’ha de planificar i organitzar aquesta recerca: realitzar un estudi del mercat laboral, invertir temps en l’autoconeixement, adequar la candidatura a les ofertes, elaborar una bona carta de presentació i C.V., preparar-se per a l’entrevista i fer seguiment dels processos de selecció en els que participem.p1140966

“Com afrontar una entrevista de treball amb èxit” va ser conduït per la Sílvia Nacenta, Responsable del Servei d’Orientació i Inserció Professional de l’EUSS. Quines situacions d’entrevista ens podem trobar en els processos de selecció, com tenir coneixement del llenguatge no verbal, com expressar-nos de manera clara i ordenada o com respondre les diferents qüestions que plantegen els responsables de selecció van ser algun dels temes tractats amb l’objectiu de donar eines i recursos als assistents a l’hora de superar de manera exitosa un procés de selecció.