Etapa intermèdia de la FISa16

La primera setmana lectiva de gener, entre el dilluns 9 i el divendres 13, el professor Víctor Martínez Junza i el Rble. de Promoció i Comunicació Joan Ramon Molero, van participar en la segona trobada del seu grup FISa16 que van desenvolupar en la casa d’acollida dels salesians a Poblet. La FISa és l’acrònim de Formació en Identitat Salesiana – Aprofundida.

Durant aquestes jornades, gairebé una trentena de persones vinculades a diferents Obres de la Institució Salesiana la zona nord de la inspectoria de Maria Auxiliadora, van continuar reflexionant més a fons sobre els valors pedagògics del projecte salesià en el seu entorn més proper, com ara l’acompanyament i conèixer l’abast de la família salesiana.20170118_FISa

Com a cloenda d’aquesta trobada, i per a què no tot fos teòric, i poder-ho portar al camp més pràctic, el darrer dia aprofitant que molts havien de retornar cap a Barcelona, es van poder visitar dues Obres Salesianes (PES La Mina i Ciutat Meridiana), amb una realitat social força diferent de les que potser n’estem acostumats però on la tasca salesiana i els seus valors, iguals que poden ser els transmesos a l’EUSS, són molt ben rebuts en uns entorns molt poc afavorits.

Podeu llegir un altre article de la trobada de la FISa16 que s’ha publicat a la web inspectorial dels Salesians Maria Auxiliadora.