Celebració del Claustre a l’EUSS

El passat dimecres dia 1 de febrer es va celebrar la primera reunió del Claustre del 2017. El director de l’escola, Andreu Moreno, va començar amb l’informe de direcció.P1150290

Va explicar el procés que està seguint el nou Màster d’Enginyeria Industrial, l’inici de la preparació d’un nou grau d’Enginyeria d’Energies Renovables, Canvi del cap del Departament de Projectes que passarà a ser en José María Ruiz, la creació d’un nou Departament de Màsters amb l’Àngel Borrell com al capdavant, i es van exposar els nous graus de 3 anys que està previst que s’iniciïn el pròxim curs en el sistema universitari català.P1150330

Olga Vendrell, responsable de Qualitat, va repassar un conjunt d’informacions referent a la visita del Comitè Avaluador Extern i es van presentar les propostes de millora de l’Autoinforme d’acreditació. Finalment, ens va visitar el Provincial, Cristóbal López, que va dirigir unes paraules al Claustre.P1150298