Una nova Exposició Fotogràfica a l’EUSS

Andrés Paredes Úbeda, més conegut per “APU”, és un apassionat de la fotografia, i coautor del llibre “La Barcelona d`Hermes” (Albertí Editors) ha col·laborat, amb les seves imatges i aportacions, en llibres i en diverses exposicions de fotografia. Com a membre fundador de les associacions culturals, Caçadors d`Hermes de Barcelona i Coemeterium, aquesta última, dedicada a la protecció i divulgació del patrimoni històric i artístic dels cementiris. Ha realitzat nombroses xerrades divulgatives amb l’objectiu de sensibilitzar la societat de la necessitat de conèixer, valorar i protegir el patrimoni.20170206_PiC-Societat_ExpoEspaiBCN

L’obra és una visió personal i peculiar de Barcelona, situant-la com a principal escenari, en un recull de 10 fotos en blanc i negre 30×20 sobre marc 30×40. Imatges dels espais compartits de la ciutat, passant dels més habituals als menys coneguts, convidant a mirar i a descobrir-ne tots els detalls.

Podeu gaudir de la seva col·lecció en el passadís artístic de l’EUSS, ubicat a la primera planta de l’edifici, de dilluns a divendres de 8 a 21 h. i el diumenge 19 de febrer d’11 a 14 h. durant la jornada de portes obertes.