Jornada de Portes Obertes a la UAB

Els dies 31 de gener, i 1 i 2 de febrer es van celebrar les Jornades de Portes Obertes a la Universitat Autònoma de Barcelona. L’EUSS com a centre adscrit de la UAB, es va donar a conèixer dins de  les sessions informatives, tant en el torn de matí com per primer cop també en el torn de tarda, fent un total de 15 sessions informatives, per a gairebé un miler d’assistents, sobretot alumnes de 2n de batxillerat.UAB

A tots els participants se’ls va informar de: les titulacions, els laboratoris docents, el treball en equip, el mètode Engineering By Doing, que apropa als futurs enginyers al món laboral; les competències transversals, la formació a l’empresa (mínim 600 hores de formació), la projecció en el món laboral, les tutories i l’acompanyament a l’alumnat i dels valors humanístics de l’EUSS com a Escola Salesiana les seves competències professionals: Ser-Estar-Fer-Saber.IMG_20170201_102249

Us volem recordar que el diumenge dia 19 de febrer d’11 a 14 h. L’EUSS celebrarà la seva  jornada de portes obertes per a tothom que vulgui conèixer, el món de l’Enginyeria amb més profunditat.

En el mes d’abril se celebraran sessions informatives concretament el dijous dia 6 i dimecres dia 26 a les 19 h. I el mes de maig els dijous dia 11 i 25 a la mateixa hora. Esteu convidats!!!