Visita Enològica Festivitat Sant Joan Bosco

El passat divendres dia 3 de febrer, amb motiu de la festivitat del fundador Sant Joan Bosco, el personal de l’EUSS ho va celebrar fent una visita enològica al celler, Albet i Noya (Can Vendrell) pionera en vinyes i vins ecològics, ubicats a Sant Pau d’Ordal a l’alt Penedès amb D.O. Penedès (Àrea Costers d’Ordal). Les vinyes del celler tenen una extensió de terra de 80.6 hectàrees dedicades exclusivament al conreu ecològic.P2480034

La visita va estar guiada i es va iniciar a l’aire lliure al costat de les vinyes, es va rebre tot tipus d’explicacions del món vinícola molt completes i entusiastes, des de la història de la família Albet i Noya fins a arribar a l’elaboració dels seus vins, els quals han de ser tractats segons la normativa ecològica, això vol dir un raïm sa, molta prevenció i la vigilància en tot moment de la higiene.

Així mateix tot caminant es va fer un recorregut prou interessant dels seus espais; dipòsits de fermentació, magatzematge climatitzat, sala de criança, línia d’embotellat, etc. Es va acabar la visita gaudint d’un tast de vins.DSC00148

Finalment i per acabar la jornada cultural vinícola, tot el personal assistent de l’EUSS van anar a dinar a un restaurant molt a prop del celler, donant així per finalitzat el dia festiu del fundador.