Participació en la Universitat d’estiu de Mercabarna

El passat estiu l’Edgar Ferrer Fita estudiant de l’EUSS va tenir l’oportunitat de participar en la Universitat d’Estiu de Mercabarna del 2018 sota el nom “Sostenibilitat Agroalimentària” és un programa destinat sobretot a estudiants d’enginyeria de 4t i professionals amb interès per les actuals tècniques i les noves tendències en el sector agroalimentari des d’un punt de vista sostenible.

Tot i que moltes de les ponències estan enfocades a l’anteriorment comentat, els futurs enginyers i enginyeres, aquestes xerrades permeten pensar com aquestes maneres de fer, poden afectar el nostre potencial entorn de treball i quines solucions es poden aportar com professionals de l’enginyeria. En aquesta edició hi havia ponències tan diverses que anaven des d’“Innovació tecnologia aplicada a processos”, passant per “Solucions sostenibles en packaging” fins “Projecte Lean&Green”, plataforma destinada a reduir les emissions associades a la cadena de subministrament.