Dues dones al patronat de la Fundació Rinaldi

La Fundació Rinaldi ha renovat el seu equip de patronat amb la inclusió de Núria Castell, exdegana de la Facultat d’Informàtica de Barcelona (FIB) de la UPC, i Mireia Cammany, vicepresidenta de la delegació de PIMEC al Vallès Oriental. Les primeres dones després de 25 anys de funcionament de la Fundació. L’entitat té com a finalitat l’ensenyament universitari, i l’EUSS és qui porta a terme la tasca de la formació.

El relleu es va fer el passat 24 d’octubre, en un acte d’agraïment als ara antics patrons de la fundació i de benvinguda a les noves membres. Es van acomiadar dels seus càrrecs Climent Nadeu, professor de la UPC i del Centre de Tecnologies i Aplicacions del Llenguatge i la Parla TALP, que ha format part de la institució des de l’any 2004; i Carles Vivas, director general de Secartys i membre de la Junta Directiva de PIMEC, en el seu cas des del 1998. Durant el comiat, també es va fer entrega als dos exmembres del patronat d’unes plaques commemoratives dels seus anys de servei i entrega a la causa.

La Núria Castell, va ser vicedegana de Relacions Internacionals de la Facultat d’Informàtica de Barcelona (FIB) de la UPC, entre 2004 i 2010; i, posteriorment, degana d’aquesta mateixa institució fins al 2017. Llicenciada en informàtica i doctora, ha dedicat la seva trajectòria professional a impulsar aquesta especialitat de l’enginyeria.

Per la seva banda, La Mireia Cammany ha ocupat recentment la vicepresidència de la delegació de PIMEC al Vallès Oriental, a més de pertànyer a l’empresa Epidor (EPI Industries Family of Companies S.L). Anteriorment, va exercir com a professora a la UB i ESADE.