Una nova visita a l’aula de Marketing Industrial

El passat dilluns 29 d’octubre a l’aula de Marketing Industrial del Grau d’Enginyeria en Organització Industrial, es va rebre la visita de la Laura García Casanovas, Alumni de l’EUSS que va explicar la seva experiència com a Product Manager a l’empresa, Fluvia del grup Simon, per les assignatures de Marketing Industrial (4t GOI) i d’Organització d’Empreses (2n).Aquestes visites que es reben dels antics alumnes de l’EUSS són molt profitoses pels actuals, ja que serveixen de motivació i per tenir una perspectiva global del món empresarial. Aquest són alguns dels comentaris que es van recollir dels alumnes:

“Considerant Fluvia com una petita empresa, penso que han obtingut una bona distribució en els departaments de l’empresa. Organització de gent jove amb molt marge de formació i amb molta ambició”.

“Presentació clara, per conèixer una mica més de SIMON i FLUVIA, i bona experiència per saber el futur laboral que ens pot deparar amb una alumna que va estar en la mateixa situació que estem nosaltres ara”.

“Un trabajo es como un taburete de 3 patas: salario, que te guste lo que haces, y una buena relación con los compañeros y responsabilidad. Muy interesante, un caso exitoso de “prácticas” que involucra y motiva con responsabilidades a sus trabajadores”.

“Super innovador el trabajo que haces, siendo tan joven y has trabajado en diferentes áreas. Me pareció super interesante las ferias y eventos a los que asisten en diferentes países”.