Alumni EUSS guardonada amb el premi “WONNOW”

L’alumni EUSS Helena Yelmo Prat, ha estat una de les guardonades amb el premi “WONNOW” de CaixaBank i Microsoft.

Titulada en el Grau d’Enginyeria Electrònica Industrial i Automàtica / Grau d’Enginyeria Mecànica, es va graduar el passat dia 15 de novembre en la 22a promoció d’alumni EUSS. El seu TFG el va defensar el dia 4 d’abril d’enguany i té per títol: Estructura modular per a bancades de robots invertits i va estar tutoritzada per la Dra. Marta Mata Burgarolas.

Han estat 11 alumnes de carreres STEM -Ciències, Tecnologia, Enginyeria i Matemàtiques- d’universitats espanyoles. CaixaBank i Microsoft reconeixen a les millors Alumnes de Carreres Universitàries Tècniques a Espanya, aposten pel talent, la diversitat i la presència de les dones dins del món de la tecnologia i les ciències.

Felicitem a l’Helena perquè en aquesta primera edició dels premis “WONNOW” ha estat una de les dues estudiants catalanes guardonades d’un total de 260 alumnes de 59 universitats espanyoles que han participat. Moltes felicitats Helena!!!

La notícia ha estat publicada en diferents revistes i diaris digitals, entre d’altres. Una d’aquestes ha estat “El economista”.