Graduació de la 22a promoció d’Alumni EUSS

La 22a promoció de graduats i graduades en enginyeria de l’EUSS va celebrar el seu acte de graduació el passat dijous 15 de novembre a la tarda. El grup estava format per un total de 100 estudiants, provinents de les diferents especialitats d’enginyeries industrials.

Els graduats i les graduades havien estat convocats abans de l’acte acadèmic per assistir a un comiat a càrrec del coordinador de Pastoral, en Xavier Brines, i del responsable d’Alumni, en Joan Yebras. Així, van rebre la insígnia d’Antic Alumne i un llibre amb la biografia de Don Bosco. Posteriorment, es van fer diverses fotos de conjunt, tot i que per motius meteorològics es van realitzar en una aula, a diferència del clàssic escenari del pati-claustre.

El director de l’EUSS, el Dr. Andreu Moreno, va conduir l’acte acadèmic, i va donar la paraula al responsable d’Alumni, el professor Joan Yebras. També van poder explicar el seu projecte l’equip EUSS MotorSport. El padrí de la 22a promoció va ser el Sr. Carles Vivas, patró de la Fundació Rinaldi entre els anys 1998 i 2018, qui va dirigir unes paraules a tots els presents.

Durant l’acte, es va fer el lliurament d’un record al personal de l’EUSS. En aquesta ocasió va ser per a un professor i un membre del PAS, el Dr. Jordi Bachs i el Sr. Lluís Jiménez, respectivament. Tot seguit es va fer l’entrega dels diplomes a tots els graduats. Un cop rebut el títol, es va procedir al lliurament de premis als estudiants amb millors qualificacions:

  • Jordi Saiz Malavia va rebre el premi Adam al millor TFG.
  • Roger Amat Vendrell va estar guardonat amb el premi Caixa d’Enginyers al millor TFG d’Emprenedoria.
  • Rosa Santoma Oria, d’Enginyeria en Organització Industrial, va ser distingida amb el premi Enginyers BCN al millor expedient acadèmic de la 22a promoció, i alhora també van ser-ne mencionats David Invernón Garrido, d’Enginyeria en Electrònica Industrial i Automàtica; Sinuhé Munell Canto, d’Enginyeria Elèctrica; i Nil Soler Mas, d’Enginyeria Mecànica; com a millors expedient de les seves especialitats.
  • Finalment, l’equip EUSS MotorSport es va fer amb el premi Asinca al millor treball en equip i col·laboratiu.

L’acte va finalitzar amb un missatge de cloenda per part del Dr. Daniel Franco, director de l’Escola d’Enginyeria de la Universitat Autònoma de Barcelona; i amb unes paraules de comiat del Sr. Miquel Tallada, president del patronat de la Fundació Rinaldi.

La música en directe va anar a càrrec del sextet de pols i pua grup “D’corda” que ens van acompanyar interpretant diverses peces. Podeu veure les fotografies de la graduació en aquest enllaç.