Darrera sessió de Màrqueting Industrial

El passat dimecres 16 de gener a la tarda va tenir lloc la darrera sessió de l’assignatura Màrqueting Industrial amb la presentació dels plans de B2B dels 6 equips que han participat de l’aventura d’aquesta setena edició. Moltes gràcies als 22 estudiants que van triar aquesta optativa per complementar la seva formació en el seu últim curs del grau d’enginyeria d’Organització Industrial.

I també, moltes gràcies als 6 Business Angels que van assistir (2 d’ells Alumni EUSS) que van compartir amb nosaltres aquestes dues hores molt intenses a l’aula AE30 de l’EUSS.

En Joan Ramon Molero ens deixa el seu comentari:

És una gran satisfacció com a professor poder culminar una nova edició de l’encàrrec docent amb una sessió d’aquest tipus i amb agents externs que participen activament i aporten valor, i recompensen l’esforç dels estudiants.

Altres comentaris rebuts dels Business Angels:

Gràcies a tu, un any més, per convidar-nos i fer-nos partícips d’aquest acte. Ha estat, com sempre, un plaer. Espero que puguem dur a terme més i millors col·laboracions aquest pròxim any. Enhorabona per la feina i la tasca educativa que dueu a terme!