Yolanda Riera, professional del Servei de Gestió Acadèmica, es queda a casa

Seguim amb la secció #JoEmQuedoACasa


Descobreix com el personal de l’EUSS s’adapta a la docència virtual i al teletreball. Avui parlem amb Yolanda Riera, membre del servei de gestió acadèmica, per saber com porta el confinament i les noves mesures que ha adoptat per adaptar-se al teletreball.

  • Quin servei ofereixes a l’EUSS?

Atenció a l’alumnat i tasques administratives a la Gestió Acadèmica.

  • Com t’has adaptat al teletreball? Quines eines utilitzes?

He hagut d’adaptar-me de forma ràpida, no ha estat opcional.
A la Gestió Acadèmica quan no estem d’atenció a l’alumnat, hi ha molta feina administrativa que s’ha de tirar endavant. Doncs aquests dies aprofito per fer aquestes tasques, amb un ordinador amb connexió a Internet.

  • Quin consell donaries als alumnes?

Només aturarem aquesta situació units en el confinament estricte. Tothom ha de posar de la seva part perquè això passi al més aviat possible.

  • Recomana un passatemps per aquest període de confinament (aficions que es poden fer des de casa, una sèrie, una pel·lícula, un llibre, etc.)

Jo sempre recomano fer esport, però cadascú té unes aficions i disposen d’un temps i espai a casa, que d’altres no tenen. Quan tinc una estoneta, entre la feina, la casa i les activitats dels nens…, busco una estona per mi. La veritat és que em falta dia per poder fer totes les coses que m’agradaria. La lectura d’aquests dies està centrada, en els més peques de la casa.