Eulàlia Filgueira, estudiant de l’EUSS, es queda a casa

Seguim amb la secció: #joemquedoacasa

Avui tenim el testimoni d’Eulàlia Filgueira, estudiant d’enginyeria a l’EUSS, per saber com s’ha adaptat a la docència virtual.

– Quin grau estudies a l’EUSS? A quin curs estàs? 

Estic estudiant el grau en Enginyeria d’Organització Industrial i, actualment, estic a segon curs.

– Com t’has adaptat a la docència virtual? Quines eines trobes més útils i us faciliten l’aprenentatge?

Per tal de poder seguir el ritme del pla d’estudi, segueixo l’horari que teníem fins al moment. D’aquesta manera porto al dia les diferents assignatures.

El seguiment de la docència virtual es fa a través de classes pel Google meet, on els docents imparteixen les seves classes i ens resolen els dubtes que ens hagin pogut sorgir; a través de diferents entregues de treballs i exercicis, ja sigui de manera individual com grupal; i per qualsevol dubte que puguem tenir, cada professor ha creat un fòrum on poder fer consultes.

– Quin consell donaries als teus companys per poder estar al dia de les assignatures?

Els diria que es facin un horari per tal de tenir un ritme de treball constant i evitar deixar-ho per l’últim dia. 

– Recomana un passatemps per aquest període de confinament (aficions que es poden fer des de casa, una sèrie, una pel·lícula, un llibre, etc.)

Crec que, durant aquest període de confinament, és important fer altres activitats a part de la feina de la universitat per fer-lo més amè. És per això que recomano fer tant activitats físiques, llegir o veure una pel·lícula, com cuidar-se i deixar un temps per un mateix.