María Jesús Garralaga, membre del Servei de Recepció, es queda a casa

Seguim amb la secció #JoEmQuedoACasa


Descobreix com el personal de l’EUSS s’adapta a la docència virtual i al teletreball. Avui parlem amb María Jesús Garralaga, membre del servei de recepció, per saber com porta el confinament i les noves mesures que ha adoptat per adaptar-se al teletreball.

  • Quin servei ofereixes a l’EUSS?

El meu servei principal és l’atenció telefònica.

  • Com t’has adaptat al teletreball? Quines eines utilitzes?

L’adaptació ha sigut bona, malgrat que trobo a faltar, l’atenció personal i més propera del públic. Les eines que utilitzo per fer aquesta tasca d’atenció telefònica, és un ordinador amb connexió a internet. Hem desviat les trucades i així puc seguir atenent-les des de casa.

  • Quin consell donaries als alumnes?

El consell que vull donar a tots els alumnes és que es quedin a casa, estic segura que amb la col·laboració de tots i totes, aconseguirem que aquest malson passi al més aviat possible.

  • Recomana un passatemps per aquest període de confinament (aficions que es poden fer des de casa, una sèrie, una pel·lícula, un llibre, etc.)

Personalment, m’agrada molt llegir, especialment novel·la històrica, policíaca i de misteri i també els llibres de reflexió. Us recomano un dels últims que he llegit “Pensar no és de franc” del Xavier Guix. També recomano fer alguna activitat física. Per mantenir-me una mica en forma, faig el·líptica i també segueixo algunes de les rutines de la Youtuber Patry Jordan.