El Dr. José María Ruiz, professor del Departament de Mecànica, es queda a casa

Seguim amb la secció: #joemquedoacasa

Descobreix com el personal de l’EUSS s’adapta a la docència virtual i al teletreball. Avui parlem amb el Dr. José María Ruiz, professor del departament de mecànica, per saber com porta el confinament i les noves mesures que ha adoptat per seguir amb la docència.

– Quines assignatures imparteixes?

Aquest semestre només imparteixo l’assignatura de Màquines i Motors Tèrmics de 3r curs, obligatòria per als alumnes del grau en Enginyeria Mecànica i optativa per als d’Organització Industrial.

– Com has adaptat les teves classes a la docència virtual? Quines eines utilitzes? 

Ara faig les classes per videoconferència amb el Meet. També hem penjat pàgines de càlcul per resoldre els problemes de l’assignatura i les presentem i mostrem com funcionen al Meet.

– Quin consell donaries als teus alumnes?

Que no es rendeixin i que pensin que aquesta situació és tant un risc com una oportunitat, una oportunitat única que s’ha d’aprofitar!!

– Recomana un passatemps per aquest període de confinament (aficions que es poden fer des de casa, una sèrie, una pel·lícula, un llibre, etc.)

Jo recomanaria l’equitació, però potser és una mica complicat i no tothom podria fer-ho, jejeje…. Ja de debò, crec que és un bon moment per pensar en el nostre futur i aprofitar per mirar amb calma publicacions, reportatges, tutorials o vídeos sobre tot allò que sempre havien volgut fer i no vam poder per no tenir temps de planificar-ho. També seriosament, penso que “avorrir-se” a estones no està gens malament.