Maria Jesús Monleón, cap del Servei de Comptabilitat, es queda a casa

Seguim amb la secció #JoEmQuedoACasa

Descobreix com el personal de l’EUSS s’adapta a la docència virtual i al teletreball. Avui parlem amb Maria Jesús Monleón, membre del servei de comptabilitat, per saber com porta el confinament i les noves mesures que ha adoptat per adaptar-se al teletreball.

  • Quin servei ofereixes a l’EUSS?

Principalment i des dels inicis de l’EUSS estic al servei de Comptabilitat, però des de fa uns anys també formo part del servei de Qualitat.

  • Com t’has adaptat al teletreball? Quines eines utilitzes?

L’adaptació ha estat ràpida, una mica incòmoda al principi però l’accés online al programa de comptabilitat em permet treballar com si estigués al despatx, això si amb una gran diferència, no tenir tota la documentació a l’abast.

De les dificultats sempre traurem alguna cosa positiva i és que ens hem adonat de tot el paper que estàvem generant, així que amb esforç comencem a digitalitzar.

El fet de poder accedir a l’ordinador de l’escola també facilita que pugui realitzar les tasques de suport al servei de Qualitat quasi com si estigués a l’EUSS. Per tant, les eines que utilitzo són l’ordinador i el telèfon.

  • Quin consell donaries als alumnes?

És important continuar fent cas a l’eslògan “#joemquedoacasa”, no abaixar la guàrdia per moltes ganes que tinguem de tornar a la normalitat.

  •  Recomana un passatemps per aquest període de confinament (aficions que es poden fer des de casa, una sèrie, una pel·lícula, un llibre, etc.) 

Doncs depèn una mica de cada persona. Establir una estona al dia per fer una mica d’activitat física; llegir, ara estic acabant “Tierra” d’Eloy Moreno; compartir en família jocs de taula, a casa hem tornat a jugar a l’scrabble i perquè no, reservar una estona per  nosaltres sense fer res, simplement…, per deixar que “passi el temps”.