El personal de l’EUSS participa a la Formació de Tutories

El dimecres 20 de maig al matí es va fer la Formació de Tutories, adreçada a tot el PDI de Graus i al PAS. Cada any el personal de l’EUSS ens preparem per orientar els i a les nostres alumnes de cara a la matrícula del curs següent. I aquesta vegada encara més, ja que a partir del setembre de 2020 s’inicien alguns canvis importants:

  • Comença el pla nou de les titulacions del Grau en Enginyeria Electrònica Industrial i Automàtica, Enginyeria Mecànica, Enginyeria en Organització Industrial i Doble Titulació.
  • Comença el 1r curs del nou Grau en Enginyeria d’Automoció.
  • Comença en 2n curs del Grau en Enginyeria en Energies Renovables i Eficiència Energètica.
  • Es desprograma el 2n curs del Grau en Enginyeria Elèctrica.

Aquestes novetats poden afectar a molts i moltes estudiants, potser aquest any encara no, però sí en els cursos vinents.
Es va fer una primera part explicant les novetats on es van mostrar els nous fulls de tutoria de matrícula, aquells que cada estudiant ha d’omplir amb el seu tutor o tutora per poder fer una matrícula ben eficient pel curs següent. I la segona part va consistir a fer unes tutories de prova amb 8 expedients acadèmics anònims, que vam anar resolent amb un Kahoot! Per poder valorar el seguiment d’aquesta formació.