Lovato i l’EUSS consoliden la seva col·laboració

El passat 22 d’octubre la Sílvia Nacenta i l’Ignasi Florensa de l’Àrea Universitat – Empresa i Innovació Docent i el professor Salvador Bernadàs, es van reunir amb l’empresa LOVATO ELECTRIC Spain. Per part de LOVATO van participar en la reunió la Rebeca Sala, alumni de l’EUSS i Product Manager i en David Rillo, Director General.

A la reunió es van tractar diverses propostes de col·laboració entre LOVATO i l’EUSS entre les quals destaquen propostes de TFG en l’àmbit de l’energia i la possibilitat de dur a terme pràctiques professionals a LOVATO. També es va confirmar la participació de LOVATO a la propera 16a jornada Pre-Ocupa’t. Aquesta reunió confirma la relació estratègica que existeix entre les dues organitzacions i garanteix una col·laboració a llarg termini.