La Comissió Negociadora del Pla d’Igualtat es reuneix per valorar l’enquesta per a la diagnosi d’igualtat

El passat 12 d’abril, la Comissió Negociadora del Pla d’Igualtat de l’EUSS va fer la seva reunió mensual per posar en comú el treball de diagnosi que s’està duent a terme. En aquesta ocasió es van treballar l’àmbit de la comunicació i el llenguatge no sexista i l’àmbit de les retribucions.

També es va valorar la participació en l’enquesta que es va passar a tot el personal de l’EUSS entre els dies 15 i 26 de març de 2021 amb la intenció de recollir la percepció que té la plantilla pel que fa a la igualtat entre homes i dones dins de l’empresa. Aquesta enquesta constitueix un instrument molt vàlid per completar l’anàlisi de dades quantitatives, ja que s’hi van incloure entre dues i quatre preguntes de cadascun dels àmbits que s’estan analitzant per a l’elaboració del pla d’igualtat: Cultura i gestió organitzativa; Condicions laborals i classificació professional; Accés a l’organització; Formació interna i/o contínua; Promoció i desenvolupament professional; Retribucions; Temps de treball i corresponsabilitat; Comunicació i llenguatge no sexista; Salut laboral; i Prevenció i actuació davant de l’assetjament sexual i per raó de sexe.

La participació va ser d’un 65,3% i es van poder recopilar nombroses opinions i propostes que, de ben segur, ajudaran a dissenyar accions d’acord amb les necessitats de la plantilla.

La propera reunió de la Comissió se celebrarà el dilluns 3 de maig.