El personal de l’EUSS passa per les urnes

Dimecres 16 de febrer es van celebrar les eleccions del Comitè d’Empresa de l’EUSS per triar els representants de les persones treballadores a l’empresa.

Tres membres del professorat (Joan Yebras, Jesús Sols i Laura Calvet) van ser els integrants de la mesa electoral.

En aquestes eleccions es van presentar dues candidatures. La primera, Unió Sindical Obrera de Catalunya (USOC) formada per Roberto Arjones, Salvador Bernadàs, Miquel Àngel Amer, Keivan Amirbagheri, Chema Ruiz, Joan Carles Fernández i la Marta del Río. La segona, Unió General de Treballadors (UGT), on formen part Carlos Pellitero, Sara Redondo, Carlos Ortega, Elena Pallarés, Lluís Jiménez, Víctor Martínez, Yolanda Riera, Pablo Sevilla, Olga Vendrell, Jaime López i la Iria Fraga.

Després del recompte de vots, la mesa electoral va fer públics els resultats: USOC va rebre 22 vots i UGT 18. Així doncs, USOC va obtenir 3 representants i UGT 2, sent: Roberto Arjones, Salvador Bernadàs, Miquel Àngel Amer, Carlos Pellitero i la Sara Redondo.