Docència i visita del professor Dr. Jordi Cruz a universitats de l’estat de Florida

El professor de l’EUSS Dr. Jordi Cruz va destinar uns dies de les seves vacances de Setmana Santa a fer classes a la Florida International University situada a Miami (EUA) concretament en el curs per a doctorands de la facultat de ciències, en el marc d’una beca Erasmus+ KA 107.

Classes a la Florida International University

Va fer una primera sessió amb l’alumnat d’underdegree i degree i una segona sessió amb l’alumnat de doctorat, postdoctorat i professorat.  

Classes a la Florida International University

La primera classe del dimarts dia 12 d’abril, va ser de base teòrica enfocada a aplicacions de la indústria 4.0. L’endemà dimecres la classe consistia en un workshop on es va desenvolupar aspectes més pràctics sobre com treballar amb un software comercial per tal de poder extreure conclusions de diferents conjunts de dades.

El professor Dr. Jordi Cruz

Durant els dos dies el professor va fer dues reunions per tal d’establir futures col·laboracions en l’àmbit de la recerca, alumnes de postdoctorat, en les que també es van estar fent proves preliminars per tal de veure si les coses que havien parlat podien o no ser viables.

Dijous va canviar de costa dins de la mateixa península de Florida, va anar a la costa oest de Florida, concretament a Fort Myers a on va visitar la Florida Golf Coast University, una universitat pública de més de 15.000 estudiants.

Visita a la Florida Golf Coast University

Va tenir una reunió amb el Dr. Danvers Johnson, professor del departament de mecànica, Dr. Huzefa Kagdi degà de la facultat d’enginyeria, i el Dr. Michael McDonald cap de relacions internacionals de la universitat. En aquesta reunió es van estar explorant possibilitats d’establir un acord de col·laboració i intercanvi entre ambdues universitats. 

L’experiència del professor ha estat molt enriquidora, ha pogut transmetre els seus coneixements a alumnes d’una de les millors universitats de l’estat de Florida.