Assistència al congrés International Association for Spectral Imaging IASIM 2022

El professor de l’EUSS Dr. Jordi Cruz va assistir al congrés International Association for Spectral Imaging (IASIM) 2022 que es va celebrar del 3 al 6 de juliol de 2022 a Esbjerg (Dinamarca), sent un dels congressos més prestigiosos que es realitzen en el camp de la Imatge hipersespectral.

Pòster presentat.

El professor va presentar un pòster titulat “Counterfeit detection in turmeric powder samples by using hyperspectral Raman Spectroscopy”.

En el pòster s’estudia com detectar falsificacions i adulteracions en mostres d’un fitoproducte com la cúrcuma mitjançant la imatge hipersespectral que no només ens donarà informació quantitativa sobre la mostra, sinó que també ens dóna informació sobre la distribució espacial dels curcuminoides dins de les mostres. 

Façana de l’Aalborg University (Campus d’Esbjerg).

Va visitar el campus d’Esbjerg de l’Aalborg University i es va reunir amb el professor Sergey Kucheraski per parlar de futures col·laboracions entre les titulacions d’Enginyeria en Energies Renovables i Eficiència Energètica de l’EUSS i l’Enginyeria d’Energies Renovables a Esbjerg.

Interior de la facultat de Bioenginyeria, Enginyeria Química i Enginyeria d’Energies Renovables.