S’inicia el curs 2022-2023 amb la setmana presemestral

Dilluns 12 de setembre es van iniciar les classes per l’alumnat de primer curs. Els grups del matí van arribar a les 10 h i els grups de la tarda a les 17 h. Els esperava el Dr. Andreu Moreno, director de l’EUSS, per donar-los la benvinguda. Tot seguit se’ls va presentar el departament de l’estudiant i Alumni.

A continuació, va prendre la paraula el Sr. Víctor Gallardo, cap d’estudis qui va presentar la setmana presemestral o setmana d’acollida.

Al llarg d’aquesta setmana es duran a terme classes de reforç de matemàtiques, física i un curs de reforç de fonaments d’enginyeria. També s’explicaran aspectes acadèmics com el programa de tutoria, la intranet de l’EUSS, el servei de biblioteca, etc. I dijous 15 de setembre es farà una taula rodona amb membres de l’equip d’EUSS MotorSport de totes les especialitats.

L’alumnat de segon, tercer i quart curs s’incorporaran a les classes el dilluns 19 de setembre.