Nova entrevista #MOBiReport des de Plzen

El passat dimarts 14 de novembre vàrem tenir l’oportunitat de mantenir una conversa amb l’alumne Gemma Coma Brovia que per mitjà de videoconferència ens explica com està vivint la seva experiència Erasmus, fent una Mobilitat OUT. Ens podem trobar amb una jove estudiant de 4t curs d’Organització Industrial instal·lada en la ciutat de Pilsen per un període de 6 mesos, assistint a classe a la facultat d’econòmiques de la West Bohemia University.

Com bé ens explica en el vídeo, creu que una vivència així és de profit i ho recomana a tothom. Ella ha aprofitat per fer una immersió cultural en tots els sentits, ja que participa a les classes de txec on a part d’aprendre l’idioma, està adquirint coneixements socials i històrics del país.

També assegura que ha tingut l’oportunitat de fer moltes noves amistats que romandran en els seus records per sempre. Com podem veure en les darreres imatges, ha aprofitat per viatjar, ja que és molt barat fer-ho des de la República Txeca i així visitar altres amics de l’EUSS que també estan fent Erasmus arreu d’Europa. Aquí teniu l’enllaç al vídeo de l’entrevista.

L’entrevista ha estat feta per l’Ignasi Prat Jovani que va ser-ne el primer entrevistat del #MOBiReport i ara està dinamitzant aquests espais de retrobament amb companyes i companys de l’EUSS que estan voltant pel món.