#MOBiReport des de terres holandeses

Continuant amb la sèrie d’entrevistes #MOBi – Report, el dilluns 20 de novembre ens hem trobat amb l’Alejandro Domingues Afonso, d’origen andorrà, que està gaudint d’una estada a l’estranger en format Erasmus. Concretament, a la universitat Fontys Hogescholen que es troba a la ciutat holandesa, Eindhoven.

L’Alejandro, ja va deixar la seva terra en el seu dia per estudiar el grau d’enginyeria d’Automoció a l’EUSS, on actualment està cursant 4rt curs, és a dir, ja porta 4 anys vivint fora de casa. Però no li semblava suficient i ha decidit augmentar la dificultat del “challenge” reubicant-se per un semestre a un altre país amb costums, idioma i climatologia diferents.

Ja des dels primers instants ha pogut compartir el seu “hobby” amb els companys de classe, generant un vincle d’amistat instantani amb tota aquella persona que l’apassiona el món de l’automoció tant com a ell.

També ha ressaltat diferents observacions que ha fet sobre les qualitats que té la universitat d’acollida. En primer lloc, les impressionants instal·lacions del campus on pot realitzar qualsevol mena d’activitat. En segon lloc, la facilitat amb què pot contactar als professors per resoldre qualsevol dubte.

Finalment, com hem pogut veure en altres entrevistes, aprofitar aquest moment de la vida per viatjar és molt comú. En aquest cas de l’Alejandro, és un bon moment per posar en pràctica el gran ventall de llengües que domina.

Fent d’aquesta una experiència inoblidable que la recomana a tothom, com podem veure en el següent vídeo.