Inici del cicle de “Píndoles de Recerca” de l’EUSS

Des del departament de Recerca s’inicia, un any més, la campanya de difusió a la comunitat EUSS sobre les línies d’investigació que desenvolupen les investigadores i investigadors de l’Escola amb el cicle “Píndoles de Recerca”.

Aquest any el cicle s’ha iniciat amb una píndola de 20 minuts el dia 20 de març de la mà del Dr. Keivan Amirbagheri en l’assignatura de 3r curs d’Investigació d’operacions del Grau en Enginyeria d’Organització Industrial titulada: Forecasting technics and artificial intelligence.

L’objectiu d’aquestes mini-xerrades, obertes a tots l’estudiantat de l’EUSS,  és incrementar l’interès dels estudiants de futurs treballs d’investigació, idees pels seus treballs de fi de grau i comunicar àmbits professionals on encaminar-se o continuar la seva formació com a especialització dins el grau o en el futur.

Properes píndoles:

• 10 d’abril: Eficiència de síntesi de productes naturals (Carlos Luque)

•12 d’abril: Some real chemometrics’ application’s examples in the industry (Jordi Cruz)

•12 d’abril: Disseny d’experiments per optimització de processos (Pablo Sevilla)