Xerrada del Dr. Jordi Cruz sobre Aplicacions des de la Quimiometria i el Machine Learning a la indústria alimentària

El passat 22 de març el Dr. Jordi Cruz va realitzar una xerrada virtual a la Facultat de Ciències de la Universidad Católica de la Santísima Concepción de Chile.

Va ser una xerrada molt dinàmica iniciada per una exposició extensa de diferents metodologies d’anàlisis de mostres que permeten no malmetre les mostres. Així com diferents aparells de mesura contraposant els seus resultats a través d’anàlisi de Machine learning. L’exposició de casos concrets relacionats amb el món de la indústria alimentària com d’una marca coneguda de tonyina o de formatges va ser de gran interès per mostrar la potencialitat i limitacions de les tècniques exposades.

La xerrada es va fer en marc de la col·laboració a nivell de recerca que s’ha establert entre el Dr. Jordi Cruz i el Dr. Guillermo Humberto Medina també director del doctorat en intel·ligència artificial, i que també portarà al professor de l’EUSS a donar un mòdul en aquest doctorat.