Nou servei de salut mental pels membres de la comunitat EUSS

Aquest abril de 2024 s’ha posat en marxa un nou servei pels membres de comunitat EUSS per tenir cura de la salut mental. Seguint amb altres accions ja desenvolupades per sensibilitzar sobre la necessitat de cuidar, acompanyar i millorar el benestar emocional de les persones, com la xerrada “Parlem de Salut Mental” per a l’alumnat de l’EUSS amb el recolzament del programa Ocell de Foc del dimecres 25 d’octubre, o la formació del curs passat pel personal abordant la temàtica de la “Sensibilització i prevenció de la salut mental en la població jove” del dimecres 10 de maig.

Qualsevol alteració en el dia a dia de les persones pot impactar en la qualitat de vida personal i de retruc afecten a la resta d’àmbits de relació interpersonal (familiar, laboral i social). En aquest cas el Servei d’Atenció Psicològica (SAP) ha de garantir una atenció integral de caire preventiu que afavoreixi la promoció de la salut.

El SAP a l’EUSS s’ofereix quinzenalment els dimecres en horari de 15 a 19 h., de forma presencial a l’Espai de Recerca. Cal demanar cita prèvia, i es pot sol·licitar fins a 3 visites per curs acadèmic. Les sessions tenen prevista una durada màxima de 45 minuts i el calendari d’Abril i Maig ja està a disposició de la comunitat.