Assemblea IUS Europa i Trobada de Coordinadors de Pastoral

El 18 i 19 d’abril va tenir lloc a la seu de l’IUSTO, a Torí, l’assemblea anual de les IUS Europees en la que van participar per part de l’EUSS en Víctor Martínez i l’Ignasi Florensa. La trobada va permetre conèixer les realitats de les set institucions universitàries salesianes que hi ha a Europa (Roma, Venècia, Paris, Madrid, Torí, Praga i Barcelona) , els reptes als que s’enfronten els propers anys i la feina per tal d’alinear-se amb les polítiques per la presència salesiana a l’educació superior. Durant la trobada també es va treballar en el projecte de recerca comú sobre l’impacte de la intel·ligència artificial a les institucions salesianes. La propera assemblea europea se celebrarà l’abril de 2025 a l’EUSS.

Aprofitant l’assemblea anual de les IUS europees, el 18 d’abril es va realitzar una trobada dels coordinadors de pastoral de les IUS d’Europa. La temàtica es va centrar en una anàlisi de punts forts i reptes en la implantació de la pastoral en cada IUS segons les dimensions mostrades en el document “Orientaciones para la Pastoral en las IUS“. En la trobada l’EUSS hi va estar representada per Andreu Moreno.