L’EUSS presenta els seus graus en enginyeria industrial en una nova jornada de portes obertes

La trobada tindrà lloc el pròxim dimarts 18 de juny a partir de les 18h de la tarda a l’escola universitària, situada en el districte de Sarrià.

L’Escola Universitària Salesiana de Sarrià (EUSS) obre portes per presentar les 6 titulacions de grau en enginyeria industrial que imparteix: Electrònica Industrial i Automàtica; Mecànica; Organització Industrial; Energies Renovables i Eficiència Energètica, Automoció, i el doble grau en Electrònica Industrial i Automàtica i Mecànica. Per aquest motiu, el centre universitari, adscrit a Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), convoca als futurs estudiants d’enginyeria el pròxim dimarts 18 de juny, de 18 a 21h. Per poder-hi participar cal inscriure-s’hi prèviament en aquest formulari.

La jornada de portes obertes consistirà en una xerrada informativa sobre les diferents titulacions de grau, on es donaran a conèixer els diferents plans d’estudis, les diferents vies d’accés i el programa de beques. També s’explicarà com funciona la seva pròpia metodologia de treball per competències, sota el lema Engineering by doing. A més, durant la sessió els assistents podran plantejar els seus dubtes directament al professorat, present durant l’esdeveniment, i conèixer les experiències de part de l’alumnat del centre.

Als participants també se’ls oferirà una visita guiada, en la qual els futurs i les futures estudiants podran visitar els laboratoris de cada especialitat i la resta d’instal·lacions de la universitat.

El 75% dels estudiants d’enginyeria de l’EUSS troben feina abans d’acabar la carrera, i un 8% al mes de finalitzar. Aquestes són algunes de les dades que es desprenen de l’Informe de l’Observatori d’Inserció Laboral del centre universitari. De fet, el 94,3% dels graduats en enginyeria per la Escola Universitària Salesiana de Sarrià estan actualment treballant.

El mateix informe apunta a un alt nivell de satisfacció per part dels alumnis: un 75% dels enquestats va assegurar que repetiria els estudis i un 91%, que ho faria a la mateixa universitat.