Final del cicle de píndoles de recerca del curs 2023-24

Dimecres dia 5 de juny el Dr. Miquel Àngel Amer va realitzar la última píndola de recerca del curs 2023-24 amb el títol: “Sistema multicanal per a la monitorització contínua del creixement de biofilms” als alumnes de l’assignatura Instrumentació Electrònica de tercer curs.

Enguany, en el marc d’aquesta acció de difusió i promoció de la recerca, s’han realitzat 15 xerrades en les quals hi ha participat 206 estudiants de tots els cursos de l’EUSS i on la satisfacció mitjana ha estat molt alta, un 4,56 sobre 5.

Alguns dels comentaris recollits dels estudiants han estat: “M’ha generat curiositat i investigaré per estar més informat”; “Really interesting” “Interessant i útil”; “Ha sido muy interesante y está guay como TFG. Curioso porque no solemos ver este tipo de cosas.”

Des del Departament de Recerca es vol agrair als docents que ens han cedit una estona de la seva classe, als ponent per la seva implicació i passió durant les diferents píndoles i als estudiants pel bon acolliment dels temes exposats. Esperem que aquestes mini-xerrades hagi despertat una mica més l’interès per la investigació i siguin d’ajuda als estudiants d’últims curs a trobar aquella idea o tema sobre el que desenvolupar el seu Treball fi de grau o futures investigacions doctorals.